Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf 9 januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf 2 april 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

NIEUWS NIEUWS

Gezamenlijke viering met medewerking van Kwadrant
Op 14 mei is er een oecumenische viering in de Willibrordkerk. De aanvangstijd is 9.30 uur. Pastor Will Matti en ds. Fini van Zoelen gaan voor in de dienst. Ook werkt Kwadrant mee, een damesgospelkoor uit Zutphen.

Supergezellige en drukke Paas-doemiddag
Op woensdag 12 april waren 50 kinderen uit Steenderen, Baak, Toldijk en omgeving in de Pannevogel bijelkaar om alvast een voorproefje op Pasen te nemen. Na de limonade en koek kregen de kinderen het Paasverhaal te horen met mooie tekeningen op het digibord. Na de knutselactiviteiten in groepjes ging iedereen met een gevulde tas naar huis.

Foto's Paas-doemiddag en Palmpasen
Was u er niet bij? Of wilt u nog even nagenieten? Hier vindt u mooie foto's van de kinderactiviteiten rondom Pasen.

Paasontbijt: record aantal deelnemers
Meer dan honderd mensen uit beide Steenderense kerken bezochten het gezellige paasontbijt op Eerste Paasdag.
Het Discoverteam wil iedereen bedanken die er aan heeft bijgedragen het tot een succesvol en feestelijk gebeuren te maken. De opbrengst van ruim 200 euro, na aftrek van de onkosten, is bestemd voor het project van de World Servants waar Karlijn Beuseker en Gerdien Peppelman aan meedoen.

Zomerconcert Full House & Friends
Vocal groep Full House zal op zondag 21 mei om 15.30 uur een concert geven  om de zomer in te luiden. Naast Full House zullen ook andere zangers meewerken, namelijk  Hans Sluijter, Freek Beeftink en Jaap Dirkse van den Heuvel. Het zal een gevarieerd programma worden van klassiek tot Beatles, van musical tot gospel.
De toegang is vrij, na afloop is een vrije gift welkom.
Het concert zal ruim een uur duren en wordt gegeven in de Remigiuskerk in Steenderen.
Iedereen is van harte welkom.

Hemelvaartsdag, kerk
datum en tijdstip 25-05-2017 om 9:00 uur