Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

NIEUWS NIEUWS

Jubileumweekend partnergemeente Mahlis
Het komende Hemelvaart weekend vieren we het 30 jarig jubileum van het contact tussen de kerkelijke gemeenten Mahlis e.o en Steenderen-Bronkhorst. Op 10 mei verwachten we vele bekenden uit Duitsland om samen met ons hier in Steenderen het jubileum te vieren. Tevens zal er in dat weekend aandacht zijn voor het afsluiten van het contact als groep, we willen op persoonlijke titel de contacten voortzetten. Lees hier meer over de plannen.

Paasontbijt op Eerste Paasdag
Dit jaar werd-inmiddels al weer voor de negende keer- het Steenderens paasontbijt gehouden.  Voor  een verslag zie Nieuwsbulletin

Drukbezochte paasdoemiddag
Op de woensdagmiddag voor Pasen kwamen meer dan veertig kinderen en veel vrijwilligers naar de Pannevogel voor de jaarlijkse paasdoemiddag. Het was een geslaagde en gezellige middag met het paasverhaal, diverse knutsels en wat lekkers.

Geert Groote wandeling door Deventer
Veertien gemeenteleden en parochianen van beide Steenderense kerken verzamelen zich zaterdagochtend 10 maart bij Het Anker om gezamenlijk naar Deventer te rijden. Met de pont varen we de IJssel over. Het weer is prachtig en Deventer wacht op onze komst. Zie voor het verslag hier.

Kerkdienst, Remigiuskerk
datum en tijdstip 29-04-2018 om 10:00 uur